16 Mayıs 2008 Cuma

SENİ ÇOOOK SEVİYORUZZZ:)))))

Yaşı ilerledikçe, daha çok hayata bağlanan, yaşadığı her andan daha çok zevk alan insanları çok seviyorum:) Hayatın getirdiği her zorluğu büyük bir mücadeleyle aşmış, aldığı her nefes için şükretmeyi bilen, tüm rahatsızlıklarına rağmen, etrafındakilere hala daha neşe ve enerji saçan, seyahat etmekten, misafir ağırlamaktan müthiş zevk alan, insanları çoook seven, dünyalar güzeli bir 80'lik bayan için hazırlandı bu pasta:))

Pastasının kalplerle kaplı olmasını kendisi istedi:)" Ben çevremdeki herkesi çok seviyorum, onlara sevgimi kalplerle göstermeliyim." demiş, bana da pastayı tasarlamak kaldı sadece:)

Sevgili Nermin Teyze'ye, tüm sevdikleriyle beraber, sağlıkla, mutlu, tüm bu neşesinin devamıyla daha nice yaşlar diliyorum..... Ümit ederim ki, hepimiz onun kadar hayata bağlı, şen pir'ler oluruz:))

Herkese sımsıcak sevgiler.....

17 yorum:

EZGi :)) dedi ki...

didemcim sıcacık sevgi dolu ve çok şık bir pasta olmuş ellerine saglık canım benim kocaman sevgiler

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Çok kibar ve enfess olmuş her zamanki gibi:)
Ellerine sağlık canım..

Adsız dedi ki...

Pastanız her zamanki gibi muhteşem olmuş.Ellerinize sağlık.Bu güzel pastalardan birini etkinliğimizde görmeyi çok isterim.görüşmek dileğiyle...

Dilek Mutfakta dedi ki...

pastalara yazacak birşey bulamıyorum sadece bakıp bakıp kıskanıyorum eline sağlık canım sevgiyle kal...

zarpandit dedi ki...

cok cici olmuş bence cok tatlı gozukuyor..maşallah tüm pastalarınız mukemmel..keske bnm blogumda bole olsa:(

Unknown dedi ki...

Canımmmm ya ne diyeceğimi bilmiyorum elim dilim tutuldu o güzel yüreğin ve ellerin dert görmesin tarifini bulamadım ama denemek isterdim senin gibi yapmam imkansız ama :)) öptüm

Begüm dedi ki...

Bende cooook sevdim, pastani ve Nermin teyzenin düsüncelerini. Ne güzel böyle düsünmesi. Keske herkez böyle olsa.... Ona sevdikleriyle saglikli, mutlu, huzur dolu nice seneler diliyorum. Kocaman öpücükler yolluyoruz ;)

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Pastası da Nermin Teyze kadar sevgi dolu olmuş, ellerine sağlık Didem'cim.. Nermin Teyze hepimize örnek olmalı, doğum günü kutlu olsun, nice senelere..

Baharcicegi dedi ki...

hayati yasadikca acilarini zorluklarini cektikce insan olgunlasiyor,nermin teyzem az seyler yasamamistir olgunlugu sevgiye dönüsmüs nihayetinde geriye kalan sadece iyilik demis ve herkese iyilik yapmis sevmis.
pastasini cok güzel yansitmissin bol kalplerle,hamarat didemim ellerine saglik cok güzel olmus pastan

Adsız dedi ki...

merhaba ben berlinde yasiyorum ben seker hamuru yapmak istiyorum agar agar glikoz ve gylserin buldum ama nasil yapacagimi bilmiyorum bir kilo seker hamuruna kac gram kullanilir bilen varsa yazsuin lütfen cok aciL

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

sevgi dolu ve çok şık bir pasta olmuş canım herzamanki gibi harikasın ellerine sağlık öpüyorum sevgiler

Cafe Gusto dedi ki...

Canııım çok şık ve sevgi dolu bir pasta olmuş.Ellerine sağlık...sevgiler..

Begüm dedi ki...

Rapunselim bir sorum olacakti... ilk defa seker hamuru kapli pasta deniyecem. Simdi pastami bir gece önceden yapiyorum ya, ganajimida sürdükten sonra seker hamuru ile kaplamaya düsünüyorum. Sonra onu normalinde buzdolabinda bekletiyorum ertesi güne kadar. Seker hamuruna birsey olurmu buzdolabinda? Ertesi gün cikardigimda terleme yaparmi acaba? Yada buzdolabina konmuyormu, süslemesini ertesi günemi birakmaliyim? Sen nasil sakliyorsun/yapiyorsun? Pek acemiyim degilmi :)

hdidem95 dedi ki...

didemcim nefis olmuş herzamanki gibi harikasın ellerine sağlık canım öptüm sevgiler

meleginmarifetleri dedi ki...

Yine süper pastalar yapmışın canım ellerine sağlık.
Öpüyorum bay..

akasyakokusu dedi ki...

Canım didemim eline koluna sağlık tekrar..
canım benim babacının doğumgününü kutlamıştım ama kayıt kabul ettimi bilemedim canım..
öpüyorum kocaman sevgiler.

HULYA dedi ki...

Rapunselim,
her zamanki gibi harika bir pasta olmuş.Ellerine sağlık canım.Sevgiler