27 Kasım 2007 Salı

"ÇİTLEMBİK" ÇOCUKLARI:))

Hepimizin bu hayatta farklı farklı tutkuları vardır. Benim tutkularım ise ailemle birarada olmak, çocuklar, hayvanlar ve mutfakta zaman geçirmektir. Çocuklara ve özellikle bebişlere karşı gerçekten bir zaafım var:) Sokakta gördüğüm her çocuk için mutlaka birşeyler söylerim:"ne kadar da tatlııı!" , Şunun şirinliğine baksana" gibi......

Bundan yaklaşık 4 sene önce ise; bebeklikten beri arkadaş olduğumuz Cano bana gerçekten çok büyük bir hediye verdi:) Kara kızımız Dila'mızı, kızımız diyorum çünkü kendi kızım olsa ancak bu kadar çok zaman geçirebilirdik ve birbirimize bu kadar bağlı olabilirdik. Gerçekten de benim çalışmadığım döneme denk geldiği ve annesi Dila da 2,5 aylıkken işe başlamak zorunda olduğu için, annesinden çok benimle beraberdi minik cadı:))Çok keyifli bir dönemdi benim için:))

Bizim Tatlı Cadı'mız artık büyüdü, okullu oldu, hatta kendi deyimiyle "büyük okula" bile başladı:)Bu pasta da onun "büyük okulu" Çitlembik Anaokulu için Öğretmenler Günü'nde çok sevgili öğretmenlerine yapıldı. Buradan İffet Öğretmen'in, Elif Öğretmen'in ve görevli tüm öğretmenlerin gününü bir kez daha kutluyorum......

Melek Dila'ma, arkadaşlarına ve özellikle Duru'ya sevgiler.......

7 yorum:

Kuaybe dedi ki...

İlk yazmam gereken sanırım pastanın ne kadar şirin olduğu :))

Ne zamandır uzun uzun yazmak istiyorum ama değil bloglara kendime bile hiç vaktim kalmadı.. Her yazıma bıraktığınız yorumlar beni hem çok mahcup hem de çok mutlu ediyor.. En kısa zamanda sizi uzun uzun okuyabilmek ve fikir beyan edebilmek temennisiyle..

( Ya mektup sonu gibi olmuş bu ya :) )

nes-kafe dedi ki...

çok sevimliler ellerine sağlık.

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

:)) Kuaybe'ciğim, pasta için teşekkürler, ben bir blog açmadan önce de minik melek'e yorum bırakmak isterdim ama olmuyordu:) Artık rahat rahat içimdekileri dile getirebiliyorum. Senin ne kadar yoğun olduğunu da biliyorum, işlerini hafiflet, her zaman beklerim:))
Sevgili Nes,
Çok teşekkür ederim,
Sevgiler.....

Ferah Gülşen dedi ki...

Rapunselcim. Çok cici bir pasta olmuş. Eline sağlık. Bebeklerden bahsetmişken, sende var mı bir melek? Ay açık açık soramadım. anla işte :)).

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Lilacım,teşekkür ederim.
Maalesef ben bir meleğe sahip değilim:( Ama sağolsun arkadaşlarım beni hiç boş bırakmıyorlar:)) Hatta 2 ay içinde yenisi geliyor, ben de özlemimi böyle gideriyorum:)
Sevgiler, miniğe öpücükler..

Yaren dedi ki...

PAsta cok sevimli olmus,rengleri de cok hos.Ellerine saglik.

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Yaren çok teşekkür ederim:))