7 Eylül 2009 Pazartesi

NİŞAN PASTASI

1 ay önce nişanlanan Feshe'min bebeklik arkadaşı , benim manevi kardeşim Sevgili Handan ve Umut için hazırladığım nişan pastası ve kurabiyeleri....
Handan bu senenin gözde rengi olan pudra rengi nişan elbisesi giyeceği için pastasınındaki gülleri de o tonlarda arzu etti:))
Yaklaşık 100 kişilik bir davetli listesi vardı, 3 katlı pasta tercih ettik ortaklaşa kararla:)) Biber Cafe'de düzenlenen çok güzel bir nişan töreni oldu:) Törenin bazı fotoğraflarını ve diğer doğum-düğün-özel gün fotoğraflarını kardeşim Feshe'min sitesinde görebilirsiniz:)))
Törene katılan konuklara bu anlamlı günün hatırası kurabiyeler hazırladım bir de, Handan'cığıma sürpriz yaparak:)) Alttaki fotoğrafta görünen sepet içinde de Dila ve Talayhan eşliğinde tüm davetlilere dağıttık:))
Sevgili Handan'cığım ve Umut'a tüm ömür boyu mutluluklar diliyorum, birlikteliklerinin her günü, nişan günleri kadar renkli, mutlu, sevgi dolu geçsin......

5 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

ellerine saglık canım kurabiyede pastada süper

sibellebutikpasta dedi ki...

Harika olmuşlar canım, insanın böyle becerikli arkadaşı olması ne güzel bişey :-)))

Janice dedi ki...

çalışmak güzel

nihal değer dedi ki...

çok şık olmuş ellerinize sağlık

DaiSy dedi ki...

Pastayı görünce sahibini de merak edip bahsi geçen siteyi inceledim. Tek kollu helenistik kıyafet nişan için süper bir seçim olmuş :)