21 Ağustos 2009 Cuma

DÜĞÜN PASTASI

Ağustos ayının ilk haftasında hazırladığım 350 kişilik porsiyon düğün pastası:)))) Sevgili Güneş Hanım ve Çınar Bey'le düğün tarihinden yaklaşık 1 ay önce buluştuk, pasta örnekleri, tadımı yaptık:)
Güneş Hanım ve Çınar Bey'in Sarıyer Bahçeköy Event Garden'da yapılan düğün törenlerine eşlik etti papatyalı porsiyon düğün pastası.... Bahçeköy'de orman içinde, yemyeşil, cıvıl cıvıl bir mekan.... Güneş Hanım daha önce yaptığım Papatyalı Nişan Pastası'nı beğenmişti, o pastadan yola çıktık, inciler ekledik, Güneş Hanım'ın isteği üzerine yeşil kurdeleler de yerleştirdik önlerine, ortaya bu beyaz pastalar çıktı:))
Pastaları teslim etmeden önce, kutulanmış son halleri:)) Tüm aile Ağustos ayının en sıcak günlerinde, 18 dereceye düşürülmüş evde, zaman zaman titreyerek:) hazırladık tümünü.. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...........
Düğün töreninin yapıldığı mekanda düğün maketleri vardı, onlardan biri kullanıldı, ben sadece konsepte uygun olan pastanın üzerine gelin ve damat figürü çalıştım, pastalar soğuk hava odasına taşınırken de maketin üzerine yerleştirdim:) Ancak telaştan maket üzerinde fotoğraflarını çekmeyi unuttum:((
Sevgili Güneş Hanım ve Çınar Bey'e ömür boyu mutluluklar diliyorum, aşkları, sevgileri daim olsun.....

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel görünüyor ayrıca Kreativ Blogger ödülünüzü güle güle kullanın.:)

Kurabiye Diyarı dedi ki...

ellerinize kollarınıza sağlık, nasıl bir koşturma olmuştur düşünemiyorum :) geçmiş olmuş, güzel olmuş :)

burçak

Begüm dedi ki...

inanmiyorum rapunselim :) 350 adet tek kisilik pasta.... süpersin canim. Cok güzel olmuslar üzerindeki papatyalarla ve önündeki kurdeleyle. Sizi gözümün önüne getirebiliyorum, 18° de bu pastaciklari hazirlarken :) ellerine, emegine saglik canim.

pastaciyiz.biz dedi ki...

Merhaba,
Kabul eder misiniz bilmem ama bana gelen Creative Blogger ödülünü size de ilettim.:)
Sevgiler...

DaiSy dedi ki...

350 adet porsiyon pastanın üzerindekilerin erimemesi için çok uğraş vermişsiniz. Doğrusu çok takdir ettim.

Bende maket düğün pastamın üzerine şeker hamurundan gelin ve damat yani Türk usulu cake topper düşünmekteyim. Tek problem gelinliğimin aynısını yapabilecek bir babayiğit :)