24 Ağustos 2008 Pazar

BİR YASTIKTA KOCASINLAR:))

Blog dünyasının şeker hanımlarından sevgili Aslı (http://www.aslininmutfagi.blogspot.com/) ve eşinin 1. evlilik yıldönümleri için hazırladığım pastayla başlamak istedim haftaya.. Kutlamadan haftalar önce buluştuk Aslı'yla, pastanın temasını o anlattı, ben onayladım, ben anlattım o onayladı derken, çok içime sinen bir model çıktı ortaya.. Pastanın platformuna da nikah davetiyelerinin puzzle formatını ekleyince, ikimizin de beğendiği bir model oldu..

Umarım bir yastıkta neşe, mutluluk, sağlık içinde kocarlar:)) Sevgili Aslı'ya ve eşine aşk ve sevgi dolu nice yıldönümleri diliyorum...

19 yorum:

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

cokkkk cici :))) ellerine saglik canim :) kocaman sicacik sevgilerimle ...

Delfina ; dedi ki...

Rapucum bravo valla yaa,süper bir dizayn olmuş bu pasta.o motifleri nasıl tutturdun öyle,tebrikleri,emeğine sağlık...

aslı hn.a da sonsuz mutluluklar...

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

DIDEMCIM ELLERINE SAGLIK.... NE GUZEL BIR MIZANSEN OLMUS BÖYLE.... HELE KENARLARDAKİ OYALARA BAYILDIĞIMI SÖYLEMELİYİM..... TEBRİK EDERİM... ALTTAKİ PASTANI DA ÇOK ÇOK BEĞENDİM... RENKLERİ VE ŞEKLİYLE GERÇEKTEN ÇOK HOŞ OLMUŞ..... SEVGİLERİMLE VE GÜZELLİKLERİNİN DEVAMI DİLEKLERİMLE.......

Pastanı Seç dedi ki...

rapunselim nerelerdesin tatlım.....???????harika olmuş pastan şekerim

bye

Adsız dedi ki...

Ah dantelini de sevsinler bu yastigin. Canim benim ne kadar sahane bir pasta olmus bu böyle, cok seker, ellerine saglik. Asliya da daha nice güzel yildönümleri diliyorum. Öpüyorum Rapunzel'cim.

Adsız dedi ki...

canim ellerine saglik harika olmus bende bu yaz bizim evlilik yildonumumuz icin yaptim bir benzerini harika bir yildonumu pastasi :)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Didemciğim bu pastayı Aslı'nın sitesinde görmüştüm ve orada da belirttiğim gibi inanılmaz beğendim ve fikri çok orjinal buldum.Ellerine sağlık!!!

Sevgiler,
Evren

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

bu fikirler nasıl aklınıza geliyor. ben şaşıp kalıyorum. danteline varıncaya kadar düşünüp çok şirin bir pasta yapmışsınız ellerinize sağlık. Ben birde birşey sormak istiyorum. Şeker hamurunu renklendirmek için toz mu jel mi boya kullanıyorsunuz. Bu arada hala Arı maya pastasının nasıl öyle jöleli gibi parlak göründüğünü merak etmeyteyim.
Sevgiler.

Begüm dedi ki...

Mükemmel olmus yastik pastasi. Birde yanindaki puzzle'ler... süper. Ellerine, emegine saglik.
Prenses ve benden öpücükler ;)

Unknown dedi ki...

Aman allahım canım süpersin sen ya maşallah ne kadar şık cicibici bir pasta o gezel ellerine ve yüreğine sağlık,öptüm...

gülriz dedi ki...

Rapum, o pastanın incecik detayları var ya beni benden aldı. Ellerine sağlık ne diyeyim...
Kocaman, sıcacık sevgiler benden sana

Adsız dedi ki...

Didemciğim pastayı ilk Aslı'nın blogunda görünce düşenceyi çok beğenmiş gülümsemiştim. Gerçekten çok şirin ve manalı bir pasta olmuş, hele kenarındaki süsler birebir benzemiş. Böyle bir pastayı düşleyen ve yapanın ellerine sağlık.

Neşeli Sesler dedi ki...

Acayip sevimli yaaaa:)
Ellerinize sağlık

Seda dedi ki...

bayıldım vallahi bayıldım.çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlık canım...

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Didem'cim tatilden yeni geldiğim anca yazabiliyorum, herşey için tekrar teşekkürler.. Her zaman mutlulukla anısayacağımız nefis bir 1. yıldönümü pastamız var :) Ellerine, emeklerine, yüreğine sağlık..

akasyakokusu dedi ki...

Dideeemmm ayyy canım çokkk güzelll olmuş..Off ya başımı dayayıp hem yiyip hemde uyumak istedim üstüne..
Ellerine sağlık canımmm..
Kısa bir aradan sonra tekrar merhaba sevgilerimle...

banu kırmızıgül dedi ki...

çok guzel harıka bır pasta ellerıne saglık canım.

Adsız dedi ki...

annemin vardı böyle yastığı çok güzel olmuş pembe satenide unutmamışsınız
emeğinize sağlık

PASTURKEY dedi ki...

Merhaba Rapunsel mutfakta çok eski.blogda yeni biri olarak pastanı ilk gördüğümde hem çoçukluğumu,hem canım anacığımın yastıklarını hatırladım.Kurabiye yastık yapmakta pastan esşn kaynağım oldu.çok teşekkürler.sevgilerimle sevgili Rapunsel.....