22 Şubat 2010 Pazartesi

BABY SHOWER PASTASI

 Sevgili Evrim'in arkadaşının baby shower partisi için hazırladığım bebek bakım çantası pasta:) Evrim'in evinde Mehmet Aslan'ın annesi ve arkadaşlarını katılımıyla sonradan Evrim'den öğrendiğime göre çok keyifli bir parti düzenlenmiş..
Partinin üzerinden yaklaşık 1 ay geçti, Mehmet Aslan Bebek aramıza katılmış bile olabilir, minik bebeciğe sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılarla dolu bir ömür diliyorum....
Bu arada şu anda kendilerini deşifre etmek istemediğim bir butik pastacılık sitesinde benim ve bazı butik pasta yapan arkadaşlarımın tasarımları izinsiz olarak - en azından benden izin alınmadan- kendi eserleriymiş gibi kullanılmakta, bu kişilere gerekli uyarıyı yaptım, ancak tasarımlarım yayınlanmaya devam ederse blogumda kim olduklarını açıklayacağım.. Umut ediyorum ki, emeğe saygı gösterilip yapılan hatadan kısa sürede dönülür..

www.pastacirapunsel.com

2 yorum:

Primarima dedi ki...

Hırsızlar her yerde...şimdi internetden yapılan hırsızlıkda canımızı yakmaya başladı :(
Çok ayıp.

Evrim Ozkan dedi ki...

Didemcim hazırladığın harika kurabiyelerinde fotosunu koysaydin keske. Herkes bayilmisti. Bu arada bebisimiz Pazartesi gunu dunyaya geldi. Hem anne hemde bebis cok iyi.