5 Ocak 2010 Salı

BABY TV EGG BIRDS PASTASI - ARDA


Sevgili Seyhan'ın şekerpare kızı, güzeller güzeli DefneNil'in biricik yeğeni Arda'nın 1. yaş doğum günü pastası:))

Arda'cık bizim tatlı cadımız Ezel'imizle aynı gün ve aynı saatte ama farklı bir hastanede doğdu:) Geçtiğimiz sene tatlı bir tesadüfle farkettik bunu Sevgili Seyhan'la...  Ve ilk yaş partileri de yine aynı gün ve aynı saatlerde oldu:)) Her iki bıcırığın annesi de kutlamaları 5 Aralık günü yapmaya karar verdiler:)

Seyhan'ın ablası biricik oğlu için O'nu çok mutlu edeceğini düşündüğü bir pasta hayal etti, Arda'nın figürünü, Baby Tv karakterlerinden Egg Birdleri istedi, Arda'nın teyzesi Sevgili Seyhan'cığım aracı oldu, ben de keyifle hazırladım...

Yakışıklı Arda'nın konukları için 1 yaş kurabiyeleri de hazırladım.. Kutlamanın ertesinde Sevgili Seyhan'dan aldığım teşekkür maili ve övgü dolu sözleri ise beni yine çok mutlu etti:)

Tontiş yakışıklı Arda'cığa, nice sağlıklı, mutlu, keyifli, umut ve başarılar dolu yaşlar diliyorum, ömrü hep gülücüklerle geçsin...
www.pastacirapunsel.com

Fındıklı Krem Şokola tarifi ise Hamarat Diva' da ))

3 yorum:

Primarima dedi ki...

Süper olmuş ya insanların ne güzel şeyler geliyor aklına egg bird hiç aklıma gelmezdi sende süper yapmışsın ama :))eline sağlık Didoş.

Seyhan dedi ki...

Didem'ciğim bu pastayı yaptırırken çok uğraştırdım seni biliyorum. Şöyle olsun böyle olsun diye..ustanın işine karıştım yani.. sonuç tüm pastaların gibi gibi muhteşemdi..tekrar tekrar teşekkürler.. ellerine yüreğine sağlık..

Adsız dedi ki...

Sevgili Rapunsel;
canım oğlum için hazırlamış olduğun pasta muhteşemdi, ellerine sağlık. Doğum günümüzüm unutulmazıydı.
oğluşum şanslı seyhan gibi bir teyzesi ve teyzesinin senin gibi tatlı arkadaşları var.

Teşekkürler;

Serpil