23 Aralık 2009 Çarşamba

MUTLULUĞUN RESMİ TABLOSU PASTA


İlk yaş pastasını da geçtiğimiz sene hazırladığım ve müthiş ailesiyle tanışma fırsatını sağlamamı elde eden kuzucuk Azra'cığın 2. yaş pastası:))

Azra'nın teyzesi Aysu Hanım'ın Kurbish Pasta'sını teslim almaya geldiklerinde, Sevgili Serap Hanım kızımızın 2. yaş pastasının konsepti hazır demişti.. Aileye katılması beklenen minik Kayra'nın da Dünya'ya gelişiyle Abidin Dino'nun Mutluluğun Resmi Tablosu'nun benzerini düşlemişti Serap Hanım:)

Bana düşen ise her zaman ki gibi Sevgili Ünal Kardeşlerin hayallerini zevkle pastaya yansıtmak oldu:)) Şimdilerde yaklaşık 2 aylık olan Kayra, 2. yaşını kutlayan Azra ve anne - baba figürleri, Azra'cığın çok sevdiği kedicik ve köpek de pastada yerlerini aldılar:)) Azra'nın 2. yaş kurabiylerini Aysu Teyze'si hazırladı, ben de partiye katılan çocuklar için meyveli cupcakeler yaptım:))

Güzeller güzeli Azra'cığıma, minik kardeşi Kayra, anneciği, babacığı, süper teyzeleri ve tüm sevdikleriyle beraber geçireceği  mutlu, sağlıklı, eğlenceli, başarılarla dolu bir ömür diliyorum... İyi ki doğmuşsun kuzucuk:)

Çikolatalı - Vişneli Kek tarifi Hamarat Diva'da.......

7 yorum:

Su dedi ki...

Didem Hanım'ın yine çok özel çalışmalarından biri Azramızın doğum gününe renk kattı... Çocuklar pastanın başından ayrılmadı:)
Cupcakeleri de hemen paylaştılar:)
Didem Hanım'a her özel günümüzdeki sonsuz desteği ve güzel pastaları için teşekkür ediyoruz... Artık onsuz kutlamaları düşünemiyoruz bile:)
Azra'nın Teyzesi :)

Ezel Kızın Odası dedi ki...

Geri sarip duruyorum ama gülerciğime yaptığın çaydanlık pasta ,mutfak pasta,mantar pasta ,ezel bebek pasta :) çok beğendiğim ve hatırımda kalanlar.Birde bu eklendi :) ellerine sağlık insan bakınca mutlu hissediyo kendini.

meltem dedi ki...

didemcim nehir şuan ekranı okşuyor desem:):)))
harika görünüyor ellerine sağlık
pikede pek güzel olmuş:D

pinarbk dedi ki...

Ellerine sağlık, harika görünüyor. Bu yıl ben de kendi doğum günümde kendime pasta isteyeceğim senden. Bir tanecik bile şöyle güzel pastan olmadı:((( Ühhüüüü

nihal değer dedi ki...

muhteşem olmuş ellerinize sağlıkk

Serap dedi ki...

özel günlerimizi anlamlandıran Özcan ailesinin rapusuna ; bu güzel pasta için çok çok teşekkür ediyorum....Bir pastayı daha heyecanla bekledim.Ama bu pasta kızımı mutlu etmek için olunca çok çok daha heyecanlandım. Azra'nın pastayla karşılaşmasını görmeliydiniz, misafirleri bıraktı, mutfakta pastanın başından ayrılmadı. Hemen saymaya başladı; anne kayra azra baba...... ve defalarca bıkmadan usanmadan saydı...Kızım sayenizde çok mutlu oldu....İleride kızım her doğum günü pastasını yaşıyla özdeşleştirip mutlulukla anacak, buna eminim....Ayrıca alyamızın doğumunda sizin kızımla iletişiminiz muhteşemdi... Zannediyorum ilerde pasta konsptlerine kızımla beraber karar vereceksiniz.... İyi ki varsınız.... muhhteşem lezzetli ve şekilli pastalarınızla hep yanımızda olunuz....
Cupkek için ayrıca teşekkür....
Sevgiler....
Azranın annesi..........

Serap dedi ki...

Didem Hanım;
Bir pastayı daha heyecanla bekledim, fakat bu sefer bu pastayla hayatımın anlamı, canım kızımı mutlu etmekti hedefim....
Azra o kadar mutlu oldu ki, doğum gününe gelen arkadaşları ve misafirleri yerine pastayla ilgilendi. Sürekli anne, baba, kayra, azra diye saydı. Bizim için en güzel zaman pazar sabahları yatakta ailecek geçirmiş olduğumuz anlardır.Bu anlarımızı mutluluğun tablosu pastası ile çok güzel yansıtmışsınız...Ellerinize sağlık...İyi ki varsınız ve pastalarınızla yanımızdasınız. Kızım ve ben sizinle daha uzun bir şekilde tanışma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Kızımla olan iletişiminiz muhteşemdi. Eminim ileri ki yaşlarında doğum günü pastasının konseptini kızımla beraber karar vereceksiniz.Kızımda her doğum günü pastasını yaşıyla-konseptiyle özdeşleştirerek hatırlayacak... Güzel pastalarınız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler....
Azranın annesi.........