1 Ekim 2009 Perşembe

RO-RO PASTASI

1 yaşına giren İbrahim Yahya bebeğin pastası:)
Daha önce oğluna Eymen Pastası'nı hazırladığım Ayşe Hanım telefon edip, yeğeni için 1 yaş pastası istediğini belirttiğinde bilinen, klasik 1 yaş pastalarından istediklerini düşünmüştüm:)) Ancak İbrahim Yahya'nın annesi ve babası O'nun ilk yaşı için çok daha değişik bir pasta hayal etmişlerdi:)
İstanbullines'ın sahibi olan babası, tüm aileyi şirketlerinin Ro-Ro'larından birinde düşlemiş, ama İbrahim Yahya'nın annesi kendisini Ro-Ro'nun dışında bir filikada hayal etmiş:))) Baba Ro-Ro'nun dümeninde:))), abla kulağında iPod, org çalarken, evin büyük oğlu ise çok sevdiği bisikletiyle yansıdılar pastaya.. Minik doğum günü çocuğu ise, top oynarken eşlik etti tüm ailesine:)) Elbette bu fikri zevkle hayata geçirmek düştü bana:)
Minik delikanlı İbrahim Yahya'ya tüm ailesi ve tüm sevdikleriyle beraber geçireceği uzun, sağlıklı, başarılı, mutlu bir ömür diliyorum.....

2 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Ellerine sağlık çok güzel bir pasta olmuş canım, detaylar harika :)))

Sevgiler,
Evren

Adsız dedi ki...

Ibrahim Yahya ve ailesi olarak pastayi cok begendik, ellerinize saglik. Fotograflarimiz maalesef hep cok bulanik, yarim..vs (malum dogum gunu karisikligi) cikmisti. Sitedeki resimleri gorunce cok sevindik. Tekrar tesekkurler.