23 Nisan 2009 Perşembe

23 NİSAN KUTLU OLSUN:))

"Bir dakika, bugün çocuk bayramıymış, Teyzem öyle söyledi. Ben de onun blogunu ele geçirdim:) Daha çok küçüğüm, herhangi bir aktivitem yok, ama yapabildiğim en güzel hareketle, 1 dakika diyerek katılıyorum ben de bu etkinliğe ve Teyzemin blogundan ayrılıyorum:))"

Bugün bloglarımızı çocuklara devrettik, benim blogumu da şekerpare Ezeliko devraldı.. Tüm çocukların bayramı kutlu olsun, barış, sevgi, anlayış, huzur dolu bir Dünya onların olsun....

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu parmağı bir yerden tanıyorum galiba;sahibi şu anda içeride mışıl mışıl uyuyor:) 4.5 ay önce aramıza katılan hayatımızı baştan aşağı değiştiren benim minik bebeğim,teyzelerinin kuzusu,bayram şekeri Ezeliko bu!Çok da şanslı çünkü; teyzeleri onu çok seviyo.
Kırmızı papuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
Düşlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun
E bebeğime eee mmm mmm mmm mm

Tüm bıdıkların 23 nisan ı kutlu mutlu olsun :)....

Eya dedi ki...

Ah canim benim...biz teyzelerinden de öpücükler olsun Ezel´e...yok yok öpmeyelim, kiyamam, koklayali koklayalim icimize cekelim o mis gibi kokusunu.O parmagi da ne yapariz bilmem artik....sevgileeeeeeer

zehra

Ferah Gülşen dedi ki...

one minute, one minute :))... bu dünya da diyeceğim çok şey var....

Ayse Pamuk dedi ki...

Yerim ben o elleri kızımın ellerine benziyor teyzesi:)

ipek dedi ki...

Maşallah kıyamam, pamuk gibi.

Primarima dedi ki...

offff Didem :))süper bi kutlama oldu bu...resme bakıp oo Didem ellerine sağlık bu pastada süper olmus dıyecekdım ki üstüne üstlük Ezelin fotosu oldugunu öğrenınce cok mutlu oldum ucundan kıyısndan o mınıcık parmagı görmek bıle yeteer:):):)