18 Aralık 2008 Perşembe

PRİMA RİMA'NIN GECE BAHÇESİ PASTASI

Şirin prenses Rima'nın 2. yaşı için hazırladığım pasta.. Rima ve annesi Ebru Hanım'la yüzyüze tanışamasak da, blog arkadaşlığımız bir süredir devam ediyor:) Pastanın konsepti konusu Rima'nın doğum gününden çok önce belirlenmişti.
Minik prensesimiz Gece Bahçesi'nin tüm karakterlerine hayran, hatta elinden neredeyse hiç düşürmediği bir Upsy Daisy bebeği var, bu durumda da Rima'cığı mutlu etmek için Rapu'nun Gece Bahçesi karakterlerini çalışması gerekiyordu:)) Elimden geldiğince karakterleri yansıtmaya çalıştım ve en önemlisi öğrendiğim kadarıyla minik prensesi mutlu etmişim:) Bu haberi almak bana yetti de arttı bile:))
Güzeller güzeli Prima Rima'ya nice sağlıklı, mutlu, sevgi ve umut dolu, tüm sevdikleriyle beraber geçireceği uzuuuun bir ömür diliyorum..

9 yorum:

neslihan erzincan özgür dedi ki...

her zamanki gibi harikalar yaratmışsın.eline sağlık canım.sevgilerimle...

Primarima dedi ki...

Tekrar tekrar teşekkürler Rapunzel:)Bizi o kadar mutlu ettinki tasarımın kadar lezzetide mükemmeldi.Laf aramızda konu, komşu, eş, dost pastayı halaaa konuşuyorlar:)

Adsız dedi ki...

süper olmuş canım ellerine sağlık.
tüm çocuklar çok seviyor sanırım bizimki de başından ayrılmıyor baktık akşamı zor eiyor internetten bölümlerini indiridik bütün gün izliyor özellikle maka paka ve tombliboo ya bayılıyoruz.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Didemciğim ellerine sağlık canım, harikalar yaratmışsın!!!

Sevgiler,
Evren

Adsız dedi ki...

Gerçekten tasarımlarınız çok güzel,ben de öyle konuşulan bir pasta isterim,begüme süpriz yaptım ben yarım yaşı için pasta ama pek göze hitap etmeyecek sanırım,tadı için şimdilik yorum yapamayacağım:)

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Çok cici, çok şirin bir pasta olmuş... Bu konudaki yeteneğine hayranım... Ellerine sağlık canım... Sevgiyle...

hanimelipasta.com dedi ki...

Harikasınız gerçekten, tasarıma bittim :)
Sevgiler
Hülya

Adsız dedi ki...

ben denizlide oturuyorum kızım yakında üç yaşına girecek ve tam bir gece bagcesi hastası ve ben pastanıza bayıldım denizliden sipariş verebilirmiyiz yada burda nerde yaptırabiliriz nolur mesajıma cevap verin cok sevinirim. havva eğdir

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Havva Hanım,

Mail adresiniz olmadığı için buradan cavaplıyorum sorunuzu.. Maalesef Denizli'ye pasta gönderemiyorum, bana mail yoluyla ulaşırsanız bir çözüm üretmeye çalışırım..

Sımsıcak sevgiler.....