30 Ağustos 2010 Pazartesi

ÇİLEK KIZ PASTASI - DAMLA

L1090758
Güzel prenses Damla'nın Çilekkız pastası:)
Damla'cığa sağlıklı, mutlu, başarılı, keyifli nice yaşlar diliyorum, hayatı hep güzelliklerle dolu geçsin.....

1 YAŞ PASTASI - İNCİ

L1090799
İnci bebeğin 1. yaş pastası.. Anneciği daha önce Beliz bebek için hazırladığım modeli istedi, ben de keyifle hazırladım..
İnci bebeğe nice sağlıklı, mutlu, keyifli, umut ve başarılar dolu yaşlar diliyorum....

NİKAH KURABİYELERİ

L1090856
Sevgili Pınar'cığımın kardeşi Alper ve eşinin nikah törenleri için hazırladığım nikah kurabiyeleri...
Temmuz ayında dünyaevine giren çifte sonsuz mutluluklar diliyorum, sevgileri, aşkları daim olsun.....

29 Ağustos 2010 Pazar

SUSHİ PASTASI - BATU

L1090673
Sevgili Pelin Hanım'ın 10 yaşına giren oğlu Batu için hazırladığım sushi pastası:)) Çok değişik fikirlerle başladı model arayışımız ama, Batu'nun yemekten keyif aldığı sushide son buldu:)
Batu'ya nice sağlıklı, başarılı, mutlu ve keyifli yaşlar diliyorum....

UĞUR BÖCEĞİ PASTA VE KURABİYELER - TUNA BEBEK

L1090859
Yine çok gerilerden gelen bir pasta.. Sevgili blog arkadaşım ve komşum:) Aybala'nın minik uğur böceği oğlu Tuna'nın ilk yaş partisi için hazırladığım pasta ve kurabiyeler:) Yoğunluğum nedeniyle katılamadığım ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok keyifli bir kutlamayla karşıladı minik adam ilk yaşını...
L1090866
Sevgili Aybala'nın miniği, uğurböceği, yakışıklı oğlu Tuna'ya bir ömür boyu sağlık, mutluluk, keyif ve başarı diliyorum, iyi ki doğmuşsun Tuna'cık.. Yeni hayatınızın hepinize uğur ve mutluluk getirmesini diliyorum Aybala'cığım:))

27 Ağustos 2010 Cuma

ÇİLEK KIZ PASTASI - DEFNE

Photobucket
Sevgili Tuğba'cığımın minik prensesi Defne kuzumuzun aylar önce yuvada yapılan "kandırık" doğumgünü için hazırladığım pasta:) Defdef çilek kız istedi, daha önce de çalıştığım bir modeli çalıştım. Arkadaşları tatile gitmeden pastasını kesmiş oldu güzel prenses:)
Defdef'in 10 gün önce kutlanan gerçek doğumgünü için hazırladıklarım ise umarım yine üzerinden aylar geçmeden yayınlanır:))
Minik telefon telli saçlı Defdef'im iyi ki doğmuşsun, nice mutlu, keyifli ama en önemlisi sağlıklı yaşlara....

23 Ağustos 2010 Pazartesi

NİŞAN PASTASI - BAHAR&OLKAN

Photobucket
Sevgili Bahar Hanım ve Olkan Bey'in nişan törenleri içiğn hazırladığım pasta.. Bahar Hanım daha önce hazırladığım Romeo ve Juliet pastasının papatyalarla dolu olanını istedi, Olkan Bey'in mesleği nedeniyle de pastaya bir klaket yerleştirdik, elbette cici kedilerini de unutmadık:)
Photobucket
Sevgili Bahar Hanım ve Olkan Bey'e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, sevgileri, aşkları daim olsun.....

22 Ağustos 2010 Pazar

HARVARD PASTASI

Photobucket
Sevgili Ünal ailesinin yeğenleri Çağla Hanım'ın Harvard'a gitmeden önce yapılan veda partisi için bir kaç ay önce hazırladığım pasta:) Tasarım tamamen Ünal ailesine ait:)
Çağla Hanım'a üstün başarılar diliyorum,umarım Harvard günleri minik kızı Nehir'le beraber çok keyifli geçiyordur......

1 YAŞ PASTASI - BERENNAZ

Photobucket
Sevgili Figen'in biricik şirin yeğeni BerenNaz için hazırladığım 1. yaş pastası.. Daha önce erkek bebekler için sıkça hazırladığım pastanın kız bebek versiyonu oldu pasta miniğin anneciğinin isteğiyle:)
Güzel prenses BerenNaz'ın ilk yaşını kutluyor, sağlıklı, keyifli, neşeli, eğlenceli ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum...

DOĞUM GÜNÜ KURABİYELERİ - IRMAK

Photobucket
Sevgili NurDeniz Hanım'ın minik prensesi Irmak için 2. yaş gününde hazırlayıp, Bursa'ya gönderdiğim kurabiyeler.. Doğum gününün konseptinin uğur böcekleri olacağını söyledi telefonda Nur Deniz Hanım, ben de keyifle set olarak hazırladım tümünü...
Photobucket
Güzel prenses Irmak'ın 2. yaşını çok geç kalmış olsam da bir kez daha kutluyorum, O'nu bekleyen günler sevgi, sağlık, mutluluk ve eğlence dolu geçsin.....

20 Ağustos 2010 Cuma

PAMUK PRENSES VE 7 CÜCELER PASTASI - HANA

Photobucket
Minik Hana'nın yuvada yapılan doğumgünü kutlaması için hazırladığım Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler pastası:)
Güzeller güzeli Hana'ya nice sağlıklı, mutlu, keyifli, başarılı yaşlar diliyorum, iyi ki doğmuşsun minik prenses....

16 Ağustos 2010 Pazartesi

PAMUK PRENSES, CİNDERELLA VE TİNKER BELL PASTASI - ÖYKÜ

Photobucket
Geçtiğimiz sene Little Einsteins pastası hazırladığım Sevgili Pınar Hanımcığımın güzel prensesi Öykü'nün bu sene hazırladığım Pamuk Prenses, Cinderella ve Tinker Bell pastası:) Yuvada düzenlenen parti için minik prenses pastasında da prensesleri görmek istedi, ben de keyifle hazırladım..
Güzeller güzeli, şekerpare Öykü'cüğün yeni yaşını bir kez daha kutluyor, tüm hayatın O'na mutluluk, sağlık, başarı ve huzur getirmesini diliyorum....

15 Ağustos 2010 Pazar

ÖZEL TASARIM DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Photobucket
Sevgili Ece Hanım'ın isteğiyle arkadaşının doğum günü partisi için hazırladığım pasta.. Ece Hanım 4 samimi arkadaş olduklarını ve özelliklerini anlattı ve ortaya böyle bir tasarım çıktı:))
Photobucket
Doğum günü sahibinin yeni yaşını bir kez daha çok geç kalmış olsam da kutluyorum, hayatı hep eğlenceli, mutlu, sağlıklı geçsin.....

12 Ağustos 2010 Perşembe

SAHRA'NIN 10. YAŞGÜNÜ PASTASI

Photobucket
Sevgili Pınar'cığımın komşusu ve iş arkadaşının biricik kızı Sahra için hazırladığım pasta.. 10 yaşına giren Sahra tüm detayları tek tek kendisi belirledi, ben de keyifle çalıştım:)
Sevgili Sahra'ya nice mutlu, başarılı, sağlıklı, neşe dolu yaşlar diliyorum, ömrü hep prenses tadında geçsin:))

BASKETBOL PASTASI - ERİM

Photobucket
Sevgili Rezzan Hanım'ın biricik torunu Erim için hazırladığım doğum günü pastası, Erim basketbol oynamayı çok severmiş bana düşen de konsepti bu yönde çalışmak oldu:)
Nice sağlıklı, başarılı, mutlu, keyifli yaşlara Erim.....

BABY SHOWER PASTASI

Photobucket
Sevgili Tanla Hanım'ın isteğiyle Dağtekin bebek için hazırladığım baby shower pastası...
Dağtekin bebeğe uzun, sağlıklı, mutlu, sevdikleri ve sevenleriyle dolu bir ömür diliyorum....

3 Ağustos 2010 Salı

1 YAŞ PASTASI VE KURABİYELERİ - DOĞA

L1090568
Sevgili Betül Hanım'ın güzeller güzeli, şirine kızı Doğa'nın ilk yaş partisi için hazırladığım pasta ve kurabiyeler de Mayıs ayından:( Betül Hanım artık klasik model olan Azra pastasının değişik bir versiyonunu istedi, keyifle çalıştım.. Beyaz pastanın yanı sıra, konuklara armağan edilmek üzere pembe kurabiyeler de istedi Doğa'nın anneciği..
L1090577
Güzel kuzucuk Doğa'nın ilk yaşını çok geç kalmış olsam da bir kez daha kutluyor, sağlıklı, mutlu, keyifli, sevdikleriyle dolu bir ömür diliyorum, nice yaşlara.....

DİŞ BUĞDAYI PARTİSİ PASTASI - BEREN

L1090591
Sevgili Beyhan Hanım'ın minik prensesinin yeni çıkan dişleri için düzenlediği diş buğdayı partisi için hazırladığım pasta... Mayıs ayından beri yayınlanmak için sırasını bekliyor:( Gecikme için anneciğinden çok özür diliyorum...
Minik prensesin tüm dişleri sağlıkla, kolaylıkla gelir umarım.....

2 Ağustos 2010 Pazartesi

PEMBE ÇİÇEKLİ PASTA

pink flowers
Sevgili Aysu Hanım'ın isteğiyle grup başkanları Aslı Hanım'ın eşine sürpriz doğum günü kutlaması için hazırladığım pasta..
Nice mutlu yıllara, sevdikleri ve sevenleriyle beraber.....

NİŞAN PASTASI - LEYLA & GÜNAY

L1090710
Sevgili Leyla Hanım ve Gnay Bey'in nişan pastaları:) Leyla Hanım bana modeli gönderdi ben de keyifle çalıştım:) Ama o kadar yoğun bir gündeydi ki, fotoğraflar o kadar aceleyle çekildi ki, aralarından bulabildiğim en iyi 2 kare:( Leyla Hanım'ın pembe elbisesiyle aynı renk oldu güller, teslim almaya geldiklerinde farkettim ki pembenin toun birebir aynıydı:)Nişan töreninin fotoğrafları ise kardeş sitede:)
L1090718
Sevgili Seray Hanım'ın canları Leyla Hanım ve Günay Bey'e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, sevgileri, aşkları hiç azalmasın..