28 Eylül 2008 Pazar

SÜNGER BOB VE PATRICK PASTASI

Hemen her pastacının arşivinde olan bi pasta modeli:)) Yepyeni haftaya cıvıl cıvıl bi pastayla başlamak istedim..
Sünger Bob sevmeyen çocuk yok herhalde:)) Sünger Bob hayranı minik bir bey için yapıldı bu pasta. . .
Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım, sevgiler.....

27 Eylül 2008 Cumartesi

20 Eylül 2008 Cumartesi

33 YAŞ PASTASI

Artık sayfanı güncelle nidalarıyla bir kaç gündür beni sıkıştıran Nino'mun manevi desteğiyle, fotoğraflarını düzenleyebildiğim Ebru Hanım'ın eşi için istediği pastayı yayınlayabildim:))
Ebru Hanım'ın eşi, bilgisayarını, balkonda domates, biber yetiştirmeyi çok severmiş, bir de köpekleri varmış.. Pastanın konsepti böylelikle oluşmuş oldu:))
Pastayı hazırlarken en çok saksıda domates fidesini yaparken eğlendim, çok zevkli bir çalışma oldu benim için..

Ebru Hanım'ın eşine nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, tüm sevdikleriyle geçireceği seneler diliyorum..



11 Eylül 2008 Perşembe

DENİZ EFE'NİN 1 YAŞ PASTASI

Blog dünyasından Sevgili Aslı'nın minik oğlu Deniz Efe'nin pastası.. Aslı'cığım blogunu kapattı gerçi ama, çok zevkle okurdum Efe'ciğin maceralarını:(( Aslı'yla Erin'in doğumgününde tanışmış, ve taaaa o günden Efe'nin 1, yaş pastası hakkında konuşmaya başlamıştık:))
Deniz Efe, adının hakkını vererek bu sene ilk kez tanıştığı denizi çok sevmiş, arabalara çok düşkün ve baba mesleği:)) olarak topla arası çok iyi... Pastamızın konsepti de bu durumda baştan belli olmuştu zaten:)) Madem Efe denizi çok sevmişti, onu deniz kenarında, elinde topuyla hayal ettim, ilk yaşını sevdiği şeylerle karşılamalıydı minik adam..

Kurabiyeler ise Aslı'nın isteği üzerine Deniz Efe'ciğin konuklarına armağanı olarak tasarlandı..

Deniz Efe'ye anneciği Aslı ve babası Suat ile geçecek mutlu, sağlıklı, umut dolu, başarılı bir ömür diliyorum.. Umarım sevgi ve huzur dolu bir hayat bekliyordur onu...

7 Eylül 2008 Pazar

40. EVLİLİK YILDÖNÜMÜ PASTASI

4o.evlilik yıldönümlerini kutlayan Aynur Hn. ve Cemal Bey için hazırladım bu pastayı.. Düğünlerinde güzel bir pastaları olmadığından yakındığını belirtmişti kızları Aynur Hn.'ın, o yüzden de en güzelini istiyordu..
Pastanın üzerinde gelin ve damat olması fikri çok mantıklı geldi bana da, madem ilk kutlamada içlerine sinen bir pastaları yoktu, 40. senede layıkıyla yapılmalıydı kutlama:))
Umarım nice mutlu, sağlıklı evlilik yıldönümleri kutlarlar çocukları ve torunlarıyla birlikte.....


5 Eylül 2008 Cuma

SARMAŞIK PASTA

Haftanın son gününde sarmaşık pastayı yayınlamak istedim.. Baktıkça içimi açan, huzur dolduran, bir pasta oldu.. Doğum günü sahibinin de beğenisini kazandı.. Sevgili Hatice'ye nice sağlıklı, neşe dolu, minik prensi ve prensesiyle geçecek mutlu yaşlar diliyorum..

Sımsıcak sevgiler......

2 Eylül 2008 Salı

NİŞAN YILDÖNÜMÜ PASTASI

Neredeyse 1 ay olmuş, anne ve babamın 36. nişan yıldönümlerini kutlayalı... Pastalarını yayınlayacağıma söz vermiştim, ancak sıra geldi:))

Canlarıma, sevgi, aşk, mutluluk dolu nice kutlamalar diliyorum.. Umarım bundan sonra ki kutlamalarda da aynı şevkle, aynı grupla neşe içinde beraber oluruz..